Батерии за слухови апарати Rayovac

Rayovac е пазарен лидер благодарение на своята мощ и качество. Основавайки се на своите над 100 години опит и умения в работата, компанията инвестира за развитието на следващите поколения решения в батерийните технологии.
Позицията и репутацията на RAYOVAC, като марка батерии за слухови апарати номер 1 в света е основана на стратегиите за устойчиво развитие базирани на иновациите.

Оптимизирането на работата на капацитета и потенциала на батериите RAYOVAC е свързано и с тясното сътрудничество с клиентите и с потребителите на слухови апарати.
Батериите Rayovac Extra Advanced са най-дълготрайните батерии, които някога са произвеждани от компанията, което означава че клиентите ще сменят по-рядко батерията на апарата си.
Те предлагат пет изключителни подобрения:

 

 • Нов никелиран корпус от неръждаема стомана - новият устойчив на корозия корпус се произвежда с помощта на фирмена технология за заваряване. Това подобрява допълнително контакта и надеждността на нашите продукти.
 • Повишена трайностза първи път в света четири години гаранция за свежест
 • По-голям капацитетдо 10% повече mAh*
 • По-голяма мощностдо 17% повече мощност*
 • По-голяма надеждност – с въвеждането на иновативната "система за управление на въздушния поток" е увеличена максимално мощността на батерията без да се жертва нейната мощност.

Представяне на продуктите.    Инструкция за работа с батериите Райовак

Bulgarian English Greek Macedonian Romanian Russian Serbian Turkish
 • Слуховата загуба: причини (1)

  * вродени
  * придобити:
  * възпалителни заболявания (вирусни и бактериални инфекции) на горните дихателни пътища и ушите, които са много чести и при които обикновено се прибягва до самолечение, без да се предполага, че появилото се заглъхване (често придружено от шум в ушите) е признак на трайно слухово увреждане.

 • Слуховата загуба: причини (2)

  * съдови нарушения - при боледуващи от захарна болест (диабет), високо кръвно налягане (хипертония), сърдечни заболявания.
  * травми в областта на главата;
  * туморни образувания в ухото или по хода на слуховия нерв.

 • Слуховата загуба: причини (3)

  * работа в шумна среда (над 85 dB) - продължителен престой при такива условия води до тежки поражения на слуховия нерв, които са невъзвратими.
  * звукова травма: предизвиква се от краткотрайно, но силно звуково дразнене - хвърлена наблизо бомбичка, изстрел, мощна стереоуредба (особено в дискотеките).

 • Слуховата загуба: лечение (1)

  Независимо от горепосочените причини, независимо от степента на намаление на слуха, появата на такъв симптом е основателен повод за консултация с УНГ-специалист. Само след обстоен преглед и аудиограма (апаратно изследване на слуха), може да се установи причината и типа на слуховото увреждане. При засягане от проводен тип (ангажирано е средното ухо), при правилно лечение настъпва възстановяване без последици за слуха.

 • Слуховата загуба: лечение (2)

  При засягане от приемен тип (ангажиран е слуховият нерв), степента на повлияване от приложеното лечение зависи много от това кога е започнато то и ако се вземат мерки веднага, може да се разчита на възстановяване на слуха. При забавяне от няколко дни или при самолечение има голям риск от получаване на трайна слухова загуба.

Previous
Next
Начало Слухови апарати Батерии Rayovac за слухови апарати
В момента има 10 посетителя в сайта